SOL Ministries

SOL Retreat 2019

Theme: 遇見真正自己
Description: 在繁忙的都市生活中,抬頭只見一小片天空;人的真面孔往往被沒埋。都市壓力、迷惘、前路茫茫之下,究竟什麼是內心什麼是外在?哪個才是真正的自己?只有靠著主才能遇見真正的自己。

「遇亨通的日子你當喜樂;遭患難的日子你當思想;因為神使這兩樣並列,為的是叫人查不出身後有甚麼事。」
傳道書‬ ‭7:14
Date: Oct 12-14, 2019 (Saturday to Monday)
Speaker:

余德淳博士

余德淳博士,於 一九九二年榮獲香港第一屆優秀社工獎,為港大社會科學碩士,更於二零一四年榮獲香港基督教輔導學院頒發榮譽教牧學博士,曾為香港心理治療團體學會會長及國 際壓力管理學會會員。過去任教於香港理工大學,逾十五年為商界、學界及公務員培訓處主持數百個EQ及AQ工作坊,並有十多本成人及兒童情緒管理的著作。

他自80年連續十七年 主講聯校領袖訓練營,97年起為聖若瑟書院及女拔萃中小學推行多元智能教育。

Conference Location: The Heritage Hotel Golf, Spa & Conference Center
522 Heritage Road, Southbury, CT 06488
 
  • 備有青年少及兒童節目 Youth and Children Program Available
  • 如有需要, 可申請營費津貼 Financial aids available on need basis
  • 全職神學生及教牧同工自由奉獻
  • Camp Fee:
    營會費用 Camp fee Early Bird (before 5/30/19) After 5/30/19 (Deadline 7/12/19)
    Age 12 and over $150 $180
    Aged 4-11:  $60 $90
    Aged 0-3:  Free Free
     

    注意:本屆營會費用不包括晚餐
    Attention: This year's camp fee does not include dinner meals.

    *Regular Registration Fee must be post-marked by July 12, 2019

    Mail the check (payable to Symphony of Life) with a copy of the confirmation email to:

    SOL Ministry
    P.O. Box 208
    Westford, MA 01886
    Registration: Register Now

    Whom we preach, warning every man, and teaching every man in all wisdom; that we may present every man perfect in Christ Jesus.

    我 們 傳 揚 他 , 是 用 諸 般 的 智 慧 , 勸 戒 各 人 , 教 導 各 人 , 要 把 各 人 在 基 督 裡 完 完 全 全 的 引 到 神 面 前 。

    - Colossians 歌 羅 西 書 1:28 -